divendres, 20 de maig del 2011

Reflexions 15-M

És emocionant veure com la teva ciutat s'aixeca defensant una democràcia més justa. És meravellós observar com el pols desl ciudatans segueix viu i que aturats , jubilats , empresaris o estudiants eleven la veu per a cridar 'prou' a la corrupció,l'atur i al bipartidisme.

No obstant això hi ha quelcom que em preocupa. Algunes vegades he escoltat que el millor càstig que podem  infringir als polítics és l'abstenció electoral. No hi estic d'acord. Entenc perfectament el neguit i l'emprenyament de la gent però crec que això suposaria un pas enrera.No hem d'oblidar que no fa molt de temps aquest dret del que avui dia gaudim els espanyols era una quimera. Es va lluitar molt per assolir un estat on cabessin totes les opcions polítiques i que els ciutadans poguessin escollir-ne una lliurement. Per això crec que la lluita al carrer ha d'ésser soportada a les urnes.

Però , com combatre als polítics corruptes, els sous ridículs o el preu de l'habitatge mitjançant les urnes? No seria correcte que en donés opinió. Mai dels mais voldria incitar a ningú a que votés una opció concreta. Però penseu que el vot pot ser una eina molt útil per a que la classe política s'assabenti del que està passant al carrer ( que escoltant les declaracions dels partits majoritaris i d'algú mitja de comunicació sembla que encara no se n'adonen).

1 comentari: